Skip to main content

Ben je altijd bezig om jouw klanten er op hun best uit te laten zien? Ben je net als ons dol op de beste merken en materialen? Hou je van samenwerken en jezelf uitdagen? Dan zijn we opzoek naar jou!

Onze salon bevindt zich op een van de mooiste plekjes in het centrum van Utrecht en is een salon waarin zowel ons personeel, als onze klanten zich thuis voelen. Het uiterlijk van onze salon weerspiegeld de kwaliteit van onze stylisten en service.

Binnen ons team zijn we opzoek naar een top stylist. Binnen deze rol wordt er van je verwacht dat je alle facetten van het kappersvak beheerst, maar dat je vooral een inspirator bent voor je collega’s en klanten. Ook ligt er voor een top stylist als jij een (mede)verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van het team en wordt er binnen deze rol van je verwacht dat je op eigen initiatief stappen durft te zetten en dat je waakt over de kwaliteit die we leveren binnen de salon.

De ideale kandidaat:

Heeft een afgeronde opleiding
Minimaal 4 jaar salon ervaring
Is een echte teamplayer
Service gericht
Is vaktechnisch (knip en kleur) maar ook creatief

Ook zijn we opzoek naar een stylist! Binnen deze rol wordt er niet van je verwacht dat je alles op het hoogte niveau kan en doet, maar wel dat je dit wil leren. Je bent een echte team player, houdt van trends en staat altijd open om van je collega’s te leren. Daarnaast durf je al wel je knepen van het vak die je hebt geleerd toe te passen.

De ideale kandidaat:

Heeft een afgeronde opleiding
Minimaal 2 jaar salon ervaring
Is een echte teamplayer
Service gericht
Is leergierig
Heeft affiniteit met het hoogsegment

Wat wij jou bieden? Mail je cv en motivatie naar info@diezkappers.nl of breng hem persoonlijk langs, dat kunnen we waarderen, dan kunnen we het direct hebben over wat we jou te bieden hebben.

 

DIEZ kappers

Strosteeg 2 – 4
3511 NE Utrecht

T: +31 302 300 355