Skip to main content

Ons team bestaat uit professionals met ieder zijn of haar specialiteit

Eigenaar & senior stylist

Roy

Sinds 2003 staat Roy aan het roer van Diez Kappers. Met ziel en zaligheid werkt hij aan de ontwikkeling van zijn salon en zijn team. Roy is een echte ondernemer en staat voor kwaliteit. Daarom kun je er altijd op vertrouwen dat je bij Diez de allerbeste behandeling voor jouw haar krijgt, ongeacht met wie je een afspraak maakt. Roy’s kracht in het kappersvak zit hem in het perfectioneren van jouw kapsel. Dat hoort niet alleen goed te zitten wanneer je de salon verlaat, maar ook als je thuis zelf met je haar aan de slag gaat. Wil je een afspraak maken met Roy? Plan deze op tijd in, want zijn agenda zit vaak erg vol.

Maak een afspraak met Roy

Senior stylist

Iris

Ook Iris is al meer dan 10 jaar een vast gezicht in ons team. En dat bedoelen we figuurlijk, want Iris is dol op het wisselen van coupe en kleur. Zo inspireerde ze al menig cliënt om eens buiten de lijntjes te kleuren en voor een nieuwe look te gaan. Eén ding staat bij Iris altijd voorop en dat is kwaliteit. Ze blijft zich continu ontwikkelen om de hoogste kwaliteit af te leveren aan degene in haar stoel.

Maak een afspraak met Iris

Senior stylist

Yaiza

Nog maar twee jaar geleden startte deze Duitse dame met werken bij Diez. Ongelooflijk maar waar: zowel de Nederlandse taal als de typische Diez-cultuur heeft Yaiza al onder de knie gekregen. Door haar internationale werkervaring is Yaiza een waardevolle toevoeging aan het team. Vele cliënten weten de weg naar haar stoel ook al te vinden.

Maak een afspraak met Yaiza

Knuffelbeer

Beer

En dan hebben we natuurlijk onze Beer. Altijd in voor een knuffel en komt graag al zijn speelgoed aan je laten zien wanneer jij in de stoel zit.
Senior stylist

Noortje

Noortje kijkt niet alleen naar de haren van wie er in haar stoel zit, maar ook naar de persoon. Dat is haar startpunt, vanuit daar werkt ze met knippen en kleuren uiteindelijk naar het perfecte totaalplaatje toe. Na een afspraak met haar verlaat je de salon dan ook altijd met een prachtig gestylde en moderne look die écht bij je past

Zoek je een haarstyliste die goed kijkt naar jou en je haar, die graag kletst over het leven en ook houdt van een goede grap? Dan ben je bij Noortje aan het goede adres.

Maak een afspraak met Noortje

Senior stylist

Gea

Gea is een zeer ervaren haarstyliste die al jaren bij Diez in de salon werkt. Ze is een echte team player, door haar kennis weet heel het team inmiddels heerlijke hoofdmassages te geven. Bij Gea gaat geen afspraak gepaard zonder een fijn gesprek en een kop koffie (of glaasje wijn voor de liefhebber). Ondanks haar ervaring blijft Gea leren, zo is ze in de afgelopen jaren enorm gegroeid in haar kennis en kunde over kleuren.

Maak een afspraak met Gea

Senior stylist

Nicole

Met al ruim 10 jaar ervaring bij Diez is Nicole een echte veteraan te noemen in onze salon. Ze heeft haar sporen in het vak verdiend. Wie aan Nicole denkt, denkt aan de perfecte folie. Heel het team leert van haar hoe je op het hoogste niveau kunt foliën. Als deze skill een Olympische sport was geweest, dan stond Nicole op het podium. Maar naast de perfecte kleuring draait Nicole haar hand natuurlijk ook niet om voor het afleveren van een perfect geknipte coupe.

Maak een afspraak met Nicole

Senior stylist

Saphira

Saphira startte enkele jaren geleden als leerling bij Diez Kappers. Inmiddels draait ze mee als zeer waardevolle collega en vooral als uitstekende stylist. Saphira heeft een vaste klantenkring die haar altijd weet te vinden voor de mooiste kapsels en een goed gesprek. Wie verdient dat nu niet?

Maak een afspraak met Saphira

DIEZ kappers

Strosteeg 2 – 4
3511 NE Utrecht

T: +31 302 300 355